Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΕπικαιρότηταΥπέρ του Ευρωπαϊκού Συστήματος Ασφάλισης Καταθέσεων η Λαγκάρντ

    Υπέρ του Ευρωπαϊκού Συστήματος Ασφάλισης Καταθέσεων η Λαγκάρντ

    Αυτό αναφέρει η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ, σε απαντητική της επιστολή προς τον Ευρωβουλευτή, Δημήτρη Παπαδημούλη.
    Η κ. Λαγκάρντ υπογραμμίζει ότι το Ευρωπαϊκό Σύστημα Ασφάλισης Καταθέσεων (ΕΣΑΚ) «θα διασφάλιζε ότι οι καταθέτες σε όλα τα συμμετέχοντα κράτη μέλη θα απολάμβαναν το ίδιο επίπεδο προστασίας για τις αποταμιεύσεις τους. Αυτό θα στηρίξει την εμπιστοσύνη των αποταμιευτών και θα διαφυλάξει τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα».
    Επιπλέον, σύμφωνα με την επικεφαλής της ΕΚΤ, το ΕΣΑΚ θα συνδράμει στην περαιτέρω αντιμετώπιση του δεσμού μεταξύ τραπεζών και κράτους, που επί του παρόντος διατηρείται με εφαρμογή της προστασίας των καταθετών σε εθνικό επίπεδο, καθώς και στην απρόσκοπτη χρήση κεφαλαίων και ρευστότητας εντός των τραπεζικών ομίλων σε όλες τις χώρες.

    source

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα