Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΕπικαιρότηταΑχ. Γραβάνης εναντίον Κούβελα: Το ισχαιμικό του Χαρδαλιά δεν συνδέεται με το...

    Αχ. Γραβάνης εναντίον Κούβελα: Το ισχαιμικό του Χαρδαλιά δεν συνδέεται με το εμβόλιο

    Ο γνωστός καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Αχιλλέας Γραβάνης, αντέδρασε έντονα στην ανάρτηση του γιατρού και καθηγητή ΑΠΘ Δημήτριου Κούβελα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς, είναι πιθανόν να οφείλεται στο εμβόλιο, που έκανε πριν από 7 μήνες.

    Ο κ. Γραβάνης επί της ουσίας καλεί τον Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ (όπου διδάσκει ο κ. Κούβελας), καθώς και την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, να πάρουν θέση και να σχολιάσουν την ανάρτηση του καθηγηγή του ΑΠΘ, η οποία έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις και αντιδράσεις στα social media.

    Δείτε την ανάρτηση του κ. Γραβάνη σε απάντηση της ανάρτησης Κούβελα:

    «Ο κ. Χαρδαλιάς με προϋπάρχον ιστορικό εμφράγματος, 10 μέρες άυπνος μέσα στο απόλυτο στρες να αντεπεξέλθει ως αρμόδιος υφυπουργός στις προκλήσεις της πανδημίας, των 600 πυρκαγιών μέσα σε 10 μέρες και η διάγνωση είναι ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο λόγω εμβολιασμού πριν 7 μήνες; Συμφωνεί με την διάγνωση η Ιατρική Σχολή ΑΠΘ και οι καρδιολόγοι της; ο Ιατρικός Σύλλογος; η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία; Γιατί αν συμφωνούν προτείνω στους φοιτητές μου της Ιατρικής να ετοιμάζονται για μετανάστευση»,έγραψε ο Αχιλλέας Γραβάνης.

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα