Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΔιασημότητεςΣπάνια συνέντευξη της Νόρας Βαλσάμη Πέθαναν όλες οι φίλες μου Βουγιουκλάκη και...

    Σπάνια συνέντευξη της Νόρας Βαλσάμη Πέθαναν όλες οι φίλες μου Βουγιουκλάκη και Λάσκαρη

    Η μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός Νόρα Βαλσάμη έχει αποσυρθεί και ζει στην Σύρο με τον γιο της.

    Τηλεφωνική συνέντευξη έδωσαν στο «Love it» η Νόρα Βαλσάμη και ο γιος της, Ερρίκος Ανδρέου, από τη Σύρο όπου ζουν τα τελευταία χρόνια. Η μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός έχει αποσυρθεί από τα φώτα και αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας για τα οποία μίλησε και η ίδια και ο γιος της – τον οποίο έχει αποκτήσει με τον γνωστό σκηνοθέτη Ερρίκο Ανδρέου.

    «Πονάνε τα κόκαλά της πάρα πολύ. Είμαστε όλοι στη Σύρο. Είναι πάρα πολύ θετικοί όλοι οι άνθρωποι και μας βοηθούν και εξυπηρετούν τη μητέρα της σε όλες της τις ανάγκες. Θέλουμε να έρθουμε στην Αθήνα και να την παρακολουθήσει ο γιατρός και υπάρχει περίπτωση να έρθουμε κάποια στιγμή» είπε ο γιος της Νόρας Βαλσάμη στη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού..

    Νόρα Βαλσάμη: «Πέθαναν όλες οι φίλες μου – Μου λείπει η Βουγιουκλάκη, η Λάσκαρη»

     «Είμαι μια χαρά απλά έχω λίγο τη μέση μου. Δεν με χάσατε, θα γίνω καλά, κάνω θεραπείες. Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη. Απλά πονάει λίγο η μέση μου από την υγρασία. Περνάμε πολύ ήρεμα στη Σύρο αλλά πολύ μακριά, είμαστε σε ένα βουνό» είπε ενώ αναφέρθηκε στο σπίτι της στη Ραφήνα για το οποίο είπε ότι έχει υγρασία και χρειάζεται επισκευές αλλά δεν υπάρχει πλέον θέμα με έναν πλειστηριασμό που εκκρεμούσε.

    Για το αν θα επιστρέψει στο θέατρο είπε: « Α πα πα. Κουράστηκα, πολύ δύσκολους ρόλους έπαιξα. Μου λέει ο γιατρός πόσα χρόνια θα παίζω ακόμα και του είπα “θα παίζω όσο μπορώ”. Τώρα δεν το λέω». «Μου αρέσει η μοναξιά. Πάντα ήμουν της μοναξιάς. Πεθάνανε όλες οι φίλες μου» είπε η Νόρα Βαλσάμη και ανέφερε: «Μου λείπει πάρα πολύ η Βουγιουκλάκη, μη μου τη θυμίζεις. Και η Ζωή Λάσκαρη μου λείπει. Μαζί κοιμόμασταν».

    Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αίγυπτο όπου και σπούδασε χορό και ρυθμική

    Η Νόρα Βαλσάμη, είναι μια από τις πιο διάσημες και διακεκριμένες Ελληνίδες ηθοποιούς. Έχει διαγράψει μεγάλη και επιτυχημένη καριέρα τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Γνήσιο ταλέντο, σημάδευε τους ρόλους που υποδυόταν παίζοντας με άνεση και φυσικότητα. Άλλες φορές με σκέρτσο, άλλες με αθωότητα, ανάλογα με τον ρόλο της. Γλυκύτατη, με κρυστάλλινη ομορφιά, από τις πιο αγαπημένες ενζενί του ελληνικού κοινού.  

    Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αίγυπτο όπου και σπούδασε χορό και ρυθμική. Στην Ελλάδα, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, και σπουδάστρια ακόμα, έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο, το 1965, στην κωμωδία του Αριστοφάνη «Εκκλησιάζουσες».

    Ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο της στο θέατρο έκανε συμβόλαιο με τον Φίνο, και γενικότερα η κινηματογραφική της καριέρα είναι συνυφασμένη με τις δικές του παραγωγές, αφού από τις 23 ταινίες που έπαιξε συνολικά, οι 20 είναι στην Φίνος Φιλμ. Πρωτοεμφανίστηκε στην κωμωδία «Τζένη, Τζένη» όπου ντουμπλάρει ένα τραγούδι του Κώστα Καπνίση με τη φωνή της Καίτη Χωματά. Την επόμενη κιόλας μέρα, ο Φίνος με το αλάνθαστο αισθητήριο της έκανε αποκλειστικό συμβόλαιο! Ο ίδιος συνήθιζε να λέει αργότερα «Η Νόρα είναι δικό μας παιδί».

    * Πηγή βιογραφικού finosfilm.com

    Αναζητήστε μας στις Ειδήσεις Google

    Τα άρθρα μας αλιεύονται  από αξιόπιστες πηγές (Γραφείο Πρωθυπουργού, Υπουργών, Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, στα Ελληνικά & Παγκόσμια ΜΜΕ, κλπ.) και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της ΑΡΜΟΝΙΑ, ή των Συντακτών της…

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα