111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠαιδίατρος στα δημοτικά πολυϊατρεία Δήμου Κηφισιάς

Παιδίατρος στα δημοτικά πολυϊατρεία Δήμου Κηφισιάς

Η «Κοινωνική Μέριμνα»  ΝΠΔΔ Δήμου Κηφισιάς έχει εντάξει στο δυναμικό των Δημοτικών Πολυϊατρείων,και Παιδίατρο ο οποίος εξετάζει, συνταγογραφεί και μπορεί να συμπληρώνει και τα Ατομικά Δελτία Υγείας Μαθητών (ΑΔΥΜ) τα οποία χρειάζονται για την εγγραφή των παιδιών στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

 Το ΑΔΥΜ είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για την εγγραφή των παιδιών στο Νηπιαγωγείο και την Α Δημοτικού και πρέπει να προσκομιστεί στα σχολεία 1-20 Μαρτίου 2023.

Tο σταθερό πρόγραμμα των επισκέψεων σε Παθολόγο και Παιδίατρο και το ενδεικτικό πρόγραμμα επισκέψεων σε εθελοντές ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων στα Δημοτικά Πολυϊατρεία του Δήμου Κηφισιάς:

  • Δημοτικό Πολυϊατρείο «Διονύσιος Βαρελάς» ( Μαρ. Αντύπα 3  Κάτω Κηφισιά) Τηλ: 2108012632  (Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα  (εδώ)

Ο Παιδίατρος δέχεται κατόπιν ραντεβού στα Πολυϊατρεία του Δήμου Κηφισιάς:

     

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους και το βιβλιάριο υγείας τους για να γίνεται ταυτόχρονα και ο έλεγχος για τα εμβόλια.

>

ΑΡΜΟΝΙΑ

Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

Τελευταία αρθρα