111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔίνω αίμα-Σώζω ζωές!

Δίνω αίμα-Σώζω ζωές!

Κυριακή 2/4 και ώρες 10.00-13.00 1ο Νηπιαγωγείο Νέας Ερυθραίας

Με πρωτοβουλία του 1ου Νηπιαγωγείου Ν.Ερυθραίας και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, δημιουργήθηκε μια τράπεζα αίματος για όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας που μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστούν αίμα. Έχοντας αυτό σαν βασική επιδίωξη, το 1ο Νηπιαγωγείο πραγματοποίησε επαφή με το νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφίας και δημιουργήθηκε καρτέλα αιμοδότη του φορέα (ως σχολική μονάδα) και ξεκίνησε η διαδικασία οργάνωσης της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Καλούμε όλους τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στο 1ο Νηπιαγωγείο, το 2ο Νηπιαγωγείο, το 3ο Νηπιαγωγείο καθώς και στα 1ο, 2ο & 3ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Ερυθραίας, στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθητοποίησης, να ενωθούμε για αυτόν τον σημαντικό σκοπό.

Η τράπεζα αίματος αφορά τους γονείς και τα παιδιά που φοιτούν σε όλα τα σχολεία της Ν.Ερυθραίας που θα συμμετάσχουν στην δράση.

Το νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφίας για να στείλει κινητή μονάδα αιμοδοσίας χρειάζεται την πιθανή συμμετοχή τουλάχιστον 50 ατόμων!

Πιστεύετε ότι μπορούμε να το καταφέρουμε; Θα μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε 50 πιθανούς αιμοδότες; Διαδώστε το μήνυμα όπως θα το διαδώσουμε και εμείς σε όλους, σε φίλους, συγγενείς και φυσικά σε όλα τα όμορα σχολεία μας και την τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά από το να δωρίζεις ζωή σε κάποιον που το χρειάζεται και κανένα πιο σημαντικό μάθημα ζωής για τα παιδιά μας.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στην εθελοντική αιμοδοσία, παρακαλώ ενημερώστε μας και συμπληρώστε την δήλωση πρόθεσης συμμετοχής.

Αν καταφέρουμε να συγκεντρωθούμε 50 πιθανοί δότες… τότε η ημερομηνία της αιμοδοσίας θα είναι στις 2 Απριλίου.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής παρακαλώ στείλετε συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη φόρμα στο 1nipnerythr@gmail.com

>

ΑΡΜΟΝΙΑ

Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

Τελευταία αρθρα