Κύριε ΛΟΥΜΠΙΑ, Ή Παπάς Παπάς, ή Ζευγάς ζευγάς

0
596
Ή Παπάς Παπάς, ή ζευγάς ζευγάς.

Κύριε Λιούμπια: Τέρμα τα Γκέτο. Δεν σας ψήφισαν για να διατάζετε τους Πολιτικούς ανωτέρους σας και δεν σας επιτρέπει κανείς μας, να αφήνετε υπόνοιες ότι οι υπάλληλοι και οι υπηρεσίες του Δήμου λουφάρουν.

Με αφορμή το δημοσίευμα σας στην τοπικής Εφημερίδας του δήμου Αμαρουσίου, Αμαρυσία (7 Φεβρουαρίου 2020) με θέμα, Χρήστος Λούμπιας: «Στο Κοινοτικό Συμβούλιο η ευθύνη του Κοιμητηρίου» σε αντιπαράθεση στη δήλωση του αντιδημάρχου κ. Μιχάλη Καυγαλάκη «Ομαλά λειτουργεί το Γραφείο Κοιμητηρίου Νέας Ερυθραίας».

Αναφέρετε στην επιστολή – δημοσίευση σας:  «…(1) το Συμβούλιο της Κοινότητας Νέας Ερυθραίας, το οποίο εκπροσωπώ, ως πρόεδρος, έχει την αρμοδιότητα και ΕΥΘΥΝΗ να μεριμνά για την εύρυθμη λειτουργία, τη συντήρηση και την ευταξία του Κοιμητηρίου της Κοινότητας». Η προέγκριση της κατασκευής οικογενειακών ταφικών μνημείων και η έκδοση αδειών για την παράταση ταφής και ανακομιδής οστών είναι αρμοδιότητες αποκλειστικά του Συμβουλίου της Κοινότητας. Επίσης αναφέρετε στην επιστολή – δημοσίευση σας, «ότι το Κοιμητήριο εξυπηρετεί και την Εκάλη και την Κηφισιά».

Κύριε Λούμπια, εξηγήστε – απαντήστε μας στις πιο κάτω ερωτήσεις. Επειδή για όλες τις απαντήσεις δεν υπάρχει τρόπος να τις απαντήσετε σαν σε ζωντανή εκπομπή. Αν έχετε πράγματι απαντήσεις (που μπορούν να απαντηθούν) θα έχετε Ελεύθερο ΔΩΡΕΑΝ Βήμα.

Ερώτηση (1): Είστε εξουσιοδοτημένος να εκπροσωπείτε τους Συμβούλους της Κοινότητας Ν.Ερυθραίας;

Ερώτηση (2): Η λειτουργία του Κοιμητηρίου, είχε προβλήματα, στις προηγούμενες Διοικήσεις του Δήμου Ν. Ερυθραίας, ή μετά την απορρόφηση  του Δήμου Ν. Ερ. από τον Δήμο Κηφισιάς; Εάν ΝΑΙ, το καταγγείλατε ποτέ; Αναφέρατε στους πιθανούς ψηφοφόρους σας κάποιες ατασθαλίες, π.χ. στο Παζάρεμα των οικογενειακών τάφων, στο άναμμα των καντηλιών και γενικά όπως λέτε «…στην εύρυθμη λειτουργία, τη συντήρηση και την ευταξία του Κοιμητηρίου της Κοινότητας»;

Ερώτηση (3): Το Νεκροταφείο είναι Υπερτοπική επιχείρηση(?), που μπορεί να εξυπηρετήσει και άλλους Δήμους της Ελλάδας, της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής, κλπ.; Σκέπτεστε να φτιάξετε και αποτεφρωτήριο;

Το Κοιμητήριο είναι μια εταιρεία, που θέλετε να την διαχειρίζεστε προσωπικά και αποκλειστικά;

Άλλες Ερωτήσεις που αφορούν το Συμβούλιο της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου του έτους 2020 και ώρα 19:30 στο κτίριο της Λουκή Ακρίτα 4, Τ.Κ. 14671

Επειδή πιστεύω ότι το Συμβούλιο δεν θα είναι «Κεκλεισμένων των Θυρών» και θέλετε να έλθουν κάποιοι Κάτοικοι, Πολίτες (ίσως και να θέλουν να πουν τη γνώμη τους για το καλό του Τόπου τους), θέλω να τους δώσετε περισσότερες πληροφορίες στα πιο κάτω θέματα:

Στο θέμα 1ο Γνωρίζετε εάν υπάρχει ειδική υπηρεσία στο Δήμο για τον καθαρισμό συντριβανιών;  Ξέρατε ποιος τα καθάριζε στην προηγούμενη περίοδο πριν από σας; Είχατε πει στους ψηφοφόρους σας πως θα λύσετε το πρόβλημα που υπήρχε πάντα, από το 1980 – 1985 περίπου, από τότε που κατασκευάστηκαν τα σιντριβάνια, με τι λεφτά & με ποιο ειδικό συνεργείο;).

Όπως καταλαβαίνουμε στον ολιγόλογο τίτλο του θέματος Νο 1, θα αποφασίσετε και θα στείλετε μαζί με την απόφαση- Διαταγή και κάποιαν Ανοικτή Επιστολή στο Δήμαρχο (Μέσω της Αμαρυσίας) να κόψει το λαιμό του & να έλθει να καθαρίσει τα συντριβάνια (ή να φροντίσει να σας δώσει κάποιους σκλάβους για να καθαρίσουν τη γειτονιά κάποιων φίλων σας, συγγενών, καταστημάτων που δεν πρέπει να λειτουργούν στη περιοχή) για να εισπράξετε την συμπάθεια και Μελλοντικά την ψήφο (των ωφελουμένων από σας) για να γίνετε Δήμαρχος, ή Ευεργέτης του πρώην Δήμου Ν. Ερυθραίας, με την ελπίδα ότι θα μπορέσετε να ξανακάνετε Δήμο τη Ν. Ερυθραία.

Στο θέμα 2ο Αίτημα μεταφοράς και χωροθέτησης κάδων,. Είναι πρόταση πολιτών, ή της Υπηρεσίας Καθαριότητας; Αν είναι πρόταση πολιτών, ρωτήσατε τις Υπηρεσίες πριν φέρετε το θέμα εάν μπορούν να τροποποιηθούν οι διαδρομές, ή άλλοι λόγοι σχεδιασμού της Υπηρεσίας, για τους οποίους βρίσκονται τόσο καιρό εκεί; Ρωτήσατε τους άλλους Πολίτες;

Στο θέμα 4ο Επί αιτήματος για χορήγηση ειδικής άδειας διέλευσης οχημάτων βαρέως τύπου λόγω τροφοδοσίας καταστήματος,…

3.5 Τ Δεν έχει δει κανείς σας, τις πινακίδες απαγόρευσης φορτηγών που υπάρχουν π.χ. παράπλευρα της Εθνικής; Ρωτήσατε κάποια Δημόσια Υπηρεσία του Υπουργείου; (ανώτερη από τυχόν διαπλεκόμενους υπαλλήλους του Δήμου); Η φωτογραφία είναι στη γέφυρα Βαρυμπόμπης. Έχουν αφαιρεθεί 2 φορές. Η ευθύνη είναι δική σας…

Θέμα 5ο:  Επί του αιτήματος για τοποθέτηση εμποδίων επί του οδοστρώματος οδού, έχετε κάποιο νόμο που να το επιτρέπει;

Θέμα 6ο Η όποια επικοινωνία με τον ΟΑΣΑ, αυτό το διάστημα, θα είναι επικίνδυνη & εις βάρος της πιθανής μελέτης «Για Ηλεκτροκίνητη Δημοτική Συγκοινωνία της Κηφισιάς».

Θέμα 8ο: Διαβίβαση δικαιολογητικών για έλεγχο και απόφαση χορήγησης ή μη άδειας, παράτασης ωραρίου μουσικής και μουσικών οργάνων. Η περιοχή έχει χρήση Αμιγούς Κατοικίας και κακώς δεχθήκατε φάκελο με δικαιολογητικά. Υπάρχει κίνδυνος να σας κατηγορήσουν «Για χειραψία Ιδιώτη με το Δημόσιο».   

Κύριε Λιούμπια: Τέρμα τα Γκέτο. Εδώ δεν είναι Αφρική, ούτε Ασία, ούτε Μικρασία. Δεν σας ψήφισαν για να διατάζετε τους ανωτέρους σας και δεν σας επιτρέπει κανείς να αφήνετε υπόνοιες ότι οι υπάλληλοι και οι υπηρεσίες λουφάρουν.

Εάν σαν γιατρός δεν έχεις το εισόδημα που περίμενες και θέλεις να μεταπηδήσεις στη διαχείριση & εκμετάλλευση του Δημόσιου Πλούτου, μάλλον άργησες.

Σε πρόλαβαν άλλοι, κάποιοι/ες που σου έχουν χτυπήσει τη πλάτη φιλικά.

Εάν όμως θέλετε να προσφέρετε Εθελοντικά – Δωρεάν μέρος του ελεύθερου χρόνου σας, να βγάλετε την ποδιά του γιατρού, να φορέσετε μια Εργατική Φόρμα, μαζί με τους άλλους Συμβούλους και να δείτε με τα μάτια σας το κάθε πρόβλημα της πόλης, να αναζητήσετε στις υπηρεσίες τους ειδικούς υπαλλήλους. Όταν τους βρείτε να τους δώσετε μια τηλεφωνική, ή έγγραφη παραγγελία.

Εάν ακολουθήσετε αυτή τη διαδικασία (Δίχως το άραγμα σ΄ ένα πολυτελές γραφείο Αρχιστράτηγου, που θα έχουν πληρώσει οι Πολίτες), θα δείτε πως κατά το 95% θα λυθεί το πρόβλημα. Αυτός είναι πραγματικά ο ρόλος «Που Νομίζει ο Πολίτης ότι είναι η αποστολή του Κοινοτικού Συμβουλίου και όχι η συμφωνία με τους συγγενείς του νεκρού, το ταμείο του Νεκροταφείου, και τη διευκόλυνση σε απαγορευμένες (από το Νόμο) δραστηριότητες. Τους πραγματικούς νόμους που θα σας δίνει η Πολεοδομία Ν. Ιωνίας (γιατί εκεί ανήκουμε). Σας τους έχουμε στείλει & με email…

Όταν λέμε Εθελοντισμό δεν εννοούμε π.χ. μια δεντροφύτεψη, που να έλθει ένα σκαπτικό μηχάνημα (δωρεάν, η επί πληρωμή) και μέσα στο λακκάκι που θα ανοίξει, να βάλουμε ένα κάποιο φυτό και να φύγουμε αφού βγάλουμε τις σχετικές φωτογραφίες από την εκδρομή. Την επόμενη χρονιά στο ίδιο μέρος ξανά η ίδια διαδικασία. Όλο το χρόνο ποιος παρακολουθεί αυτό το φυτό;

Η προτροπή του τίτλου του άρθρου (για τους Αντιδραστικούς, Κενούς, Ανεγκέφαλους) είναι ότι όταν δίνεται μια συνέντευξη, σαν Αρχηγός της Φυλής των ΝεοΕρυθραιωτών, ή σαν υποψήφιος Δήμαρχος των επόμενων Εκλογών, ή Βουλευτής, κλπ. θα πρέπει να δείτε ότι π.χ. οι Βουλευτές δεν εμφανίζονται με τη φόρμα εργασίας του επαγγέλματος τους.

Πρέπει λοιπόν να διαλέξετε και να μάθετε ότι ο Πρόεδρος (βρίσκεται προ έδρας) παρακολουθεί τις προτάσεις των Συμβούλων, κλπ. και συναποφασίζουν επί πραγματικών και όχι φανταστικών θεμάτων και Αρχών που επιτρέπει ο νόμος και το Σύνταγμα. Οι νόμοι για σας είναι σαν κάτι που πρέπει να παρακάμπτεται, δηλαδή ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, που βλάπτουν σοβαρά την Ποιότητα Ζωής των κατοίκων και των περιουσιών τους.

Όλες σχεδόν οι αποφάσεις σας, ευεργετούν παράνομες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Το τελευταίο Π.Δ. 59, 29/6/2018 117A που ξεχωρίζει τα εργοστάσια, τα νυκτερινά κέντρα, κλπ., από τις οικίες, τα σχολεία, τις εκκλησίες, κλπ.