ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

175

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Ν. Ερυθραίας την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου του έτους 2019 και ώρα 19:30 στο κτίριο της Λουκή Ακρίτα 4, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

      Α. Ενημέρωση Συμβουλίου.

      Β. Επικύρωση Πρακτικών

      Γ. Τακτικά Θέματα.

1)ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

2)ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ-ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

3)ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ.

4)ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

5)ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ.

6)ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ  ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ  ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ.

7)ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ-ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ.

8)ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ  ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ.

9) ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΑΜΕΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΑΡ. 21 ΣΤΗΝ Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

ΛΟΥΜΠΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ