Βλαδίμηρος Κυριακίδης-Έφη Μουρίκη: Τα 27 χρόνια γάμου

475

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή  του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση του με την σύζυγό του, Έφη Μουρίκη, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δεν έκαναν παιδί.

Ο Βλαδίμηρος και η Έφη είναι 27 χρόνια μαζί και ο ηθοποιός ανέφερε πως ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

«Μιλάμε για κεραμίδα… έπεσε η κεραμίδα και τέλος! Εύχομαι να συμβεί στους πάντες αυτό. Αυτή η κεραμίδα ήταν τόσο μεγάλη που με συνέτριψε», είπε χαρακτηριστικά και στην συνέχεια αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκαναν παιδί.  

 «Δεν θέλαμε να κάνουμε παιδιά με την Έφη. Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που κάνουν παιδί για να σώσουν τη σχέση και να μεταφέρουν τα προβλήματα πάνω του. Περνάω τόσο όμορφα χωρίς παιδί. Κάνω ό,τι θέλω»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Ο έρωτάς του για την Έφη Μουρίκη

«Με το καλημέρα κατάλαβα ότι βρήκα τον άνθρωπο της ζωής μου. Αυτόν τον έρωτα δεν τον είχα ξανανιώσει ποτέ. Ως τότε νόμιζα ότι ερωτευόμουν. Όταν ήρθε ο απόλυτος έρωτας, κατάλαβα. Αυτή η γυναίκα με σημάδεψε. Ήμουν 26 και είμαι 57.

Αισθάνομαι έναν τεράστιο έρωτα για την Εφη και δεν θέλω να σταματήσω να είμαι ερωτευμένος. Η αγάπη είναι καλή, αλλά εγώ προτιμώ τον έρωτα. Το γεγονός ότι είμαστε μόνο οι δυό μας ενδυναμώνει την σχέση. Προσωπικά με ενδιέφερε πολύ αυτό το ντουέτο».

«Δεν θέλαμε να κάνουμε παιδί. Μη λέω και υπερβολές γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που αγαπούν τα παιδιά, αλλά υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό που κάνουν παιδιά για να σώσουν τη σχέση. Και να μεταφέρουν τα προβλήματα τους πάνω στο παιδί. Δεν ήθελα και τώρα δεν θέλω. Ανακάλυψα ότι είμαι αρκετά εγωιστής και αυτό είναι άσχημο για το παιδί.

Κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα μου, μέσα στην καθημερινότητα μου, που δεν χωράει ένα παιδί για να τα κάνω. Δηλαδή η μελέτη μου μπορεί να κρατήσει 5 ώρες την ημέρα, αλλά εκεί δεν μπορεί κανείς ούτε να πλύνει μια κατσαρόλα. Θέλω ησυχία. Αυτό είναι δύσκολο.

Ξέρω ότι επειδή είμαι εγωιστής και θα θέλω να περάσει το δικό μου…δεν. Κι από την άλλη να σου πω κάτι; Περνάω τόσο όμορφα χωρίς παιδί. Κάνω ό,τι θέλω. Δεν έχω λεφτά, δεν έχω. Έχω λεφτά, έχω. Δεν με νοιάζει. Άλλωστε να σου πω και το άλλο, εμείς γεννάμε κάθε 6 μήνες. Κάθε 6 μήνες έχουμε μια καινούρια γέννα, ένα καινούριο έργο».