Τυρόπιτα σουφλέ. Εύκολα, γρήγορα, και πολύ νόστιμα…!
Υλικά
- 300 γρ φέτα
- 300γρ γραβιερα
- 300 γρ κασερι
- 5 αυγα
- 60 γρ.βούτυρο
- 1/2 λίτρο γάλα φρέσκο
- 5 κουτ.σούπας σιμιγδάλι ψιλό
- αλάτι
- πιπέρι λευκό
Εκτέλεση
Βάζετε το γάλα πάνω στη φωτιά να βράσει σε μέτρια θερμοκρασία.Μόλις πάρει βράση κατεβάζετε και ρίχνετε το σιμιγδάλι. Ξαναβάζετε στη φωτιά κι ανεκατεύετε μέχρι να πήξει. Ρίχνετε και το βούτυρο. Χτυπάτε τ’ αυγά και τα τριμμένα τυριά και τα ρίχνετε στο μίγμα αφού αφήσετε λίγο να κρυώσει.Αλατοπιπερώνετε με σύνεση αφού δοκιμάσετε γιατί τα τυριά είναι ήδη αλμυρά. Ψήνετε στους 190 για 1 ώρα περίπου