Ποιοι Είμαστε

ΑΡΜΟΝΙΑ

Ομάδα Πολιτών για την Προστασία Περιβάλλοντος

Η ΑΡΜΟΝΙΑ  ξεκίνησε το 1967 σαν Φιλανθρωπικός Σύλλογος με έδρα την Αθήνα.

Το έτος 1989 (μέσα στο Σύλλογο) δημιουργήθηκε τριμελής επιτροπή με σκοπό να ασχοληθεί ειδικά με την “Ευαισθητοποίηση του κοινού στον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ και την Προστασία του Περιβάλλοντος.”

Για διάφορους λόγους τα μέλη της επιτροπής δημιούργησαν την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ μη Κερδοσκοπική μη Κυβερνητική Οργάνωση με τον ίδιο τίτλο «ΑΡΜΟΝΙΑ», με τις ευλογίες του μητρικού Συλλόγου…

Η «Ομάδα ΑΡΜΟΝΙΑ» δημιουργήθηκε από άτομα με επιστημονική κατάρτιση (Βιολόγους, Χημικούς, Γιατρούς, Γεωπόνους, Δικηγόρους, Μηχανικούς, ), αλλά και πολύ απλούς πολίτες, που τάχθηκαν να κηρύσσουν στον Ελληνικό Λαό για τη φιλοσοφία της Οικολογίας, του Εθελοντισμού και να αγωνίζονται ενάντια στις παράνομες επεμβάσεις στο Περιβάλλον, ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ. Έδρα η Ν. Ερυθραία Αττικής.

Είναι αυτονόητο, ότι η ΑΡΜΟΝΙΑ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με άτομα που βρίσκονται σε οικολογικά κόμματα(?), που κατά καιρούς εμφανίζονται σε αφίσες, πανό, Ραδιόφωνα, κλπ.

Η “ΑΡΜΟΝΙΑ” επεμβαίνει δραστικά σε κάθε περίπτωση. Περιβαλλοντικές επεμβάσεις γίνονται με κάθε τρόπο.

Αρχικά και σιωπηρά ξεκινάμε με μια Φιλική Σύσταση – Πρόταση (προς τον παράνομο) και καταλήγουμε με καταγγελίες στις αρμόδιες Υπηρεσίες (Υγειονομικές, Πολεοδομικές, Εισαγγελία, στους Υπουργούς, στην ολομέλεια της Βουλή των Ελλήνων, στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, στα Ελληνικά & Παγκόσμια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, κλπ.

Για την επικοινωνία μας με το κοινό και για τις πιο πάνω δράσεις μας, η ΑΡΜΟΝΊΑ ξεκίνησε με το ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΜΟΝΊΑ, συνέχισε με την Τοπική εφημερίδα “ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ”, που μετονομάσθηκε ΑΡΜΟΝΊΑ. Πήρε άδεια τηλεοπτικού σταθμού με την ονομασία ΑΡΜΟΝΙΑ Μη Κερδοσκοπική, μη Κυβερνητική Οργάνωση με Σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ και την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. Σήμερα, η Ηλεκτρονική Εφημερίδα ΑΡΜΟΝΊΑ https://armonia-media.gr/, υποστηρίζεται από 2 Σελίδες στο FaceBook:

1) Μαζί με Αρμονία στον όμορφο κόσμο μας, https://www.facebook.com/MazimeArmoniastonOmorfoKosmo με 111.439 άτομα δήλωσαν ότι τους αρέσει & 111.425 άτομα να ακολουθούν.

2) Ελεύθερη Φωνή https://www.facebook.com/Elefterifoni 21.371 άτομα δήλωσαν ότι τους αρέσει 21.942 άτομα να ακολουθούν, (σύμφωνα με τα μηνιαία στατιστικά από Facebook & Google Analytics).

Δάσκαλοι μας στη δημοσιογραφία ήταν οι αείμνηστοι: Γιώργιος Μιχαηλίδης-Νουάρος πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, Ειρήνη Μοσκόβη, Ανδρέας Λεντάκης,  Σωτήρης Αγαπητίδης, Γιάννης Μοσκόβης, Βασίλης Μοσκόβης, Βάσος Βαρίκας, Ευρυδίκη Βαρίκα (μαζί με τα Συγγράμματα τους & την αφιλοκερδή τους προσφορά).

Στην τελευταία τροποποίηση του Καταστατικού Χάρτη Αρχών που εδόθη για δημοσίευση:

  1. Καταργείται η θέση του Ταμία, διότι καταργήθηκε το Ταμείο.
  2. Τα πιθανά μικροέξοδα (γραφική ύλη, οδοιπορικά, κλπ) επιβαρύνουν τα Μέλη της κάθε Διοίκησης, που εκλέγονται από τη Γεν. Συνέλευση με Κλήρο.
  3. Καταργείται η ενοικίαση γραφείων αφού η διοίκηση επικοινωνεί τηλεφωνικά και μέσω δωρεάν εφαρμογών τηλεδιάσκεψης, η αποθήκευση πρακτικών γίνεται στο One Drive.
  4. Τα μέλη της Διοίκησης εκλέγονται με Κλήρωση μεταξύ των Τακτικών Μελών κάθε Ιανουάριο, Φεβρουάριο κάθε χρόνο.

Δημοσιογραφικά: Τα άρθρα μας αλιεύονται  από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας.

Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν εκφράζουν την θέση μας. 
Τα άρθρα περί υγείας έχουν μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και ΟΧΙ την παροχή ιατρικής συμβουλής. Πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε θεραπείας, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή άλλον φορέα παροχής υπηρεσιών υγείας.

Τελευταία ενημέρωση αυτής της σελίδας “Ποιοι Είμαστε”, έγινε στις 21.11.2020