Ποιοι Είμαστε

ΑΡΜΟΝΙΑ

Η Ηλεκτρονική Εφημερίδα ΑΡΜΟΝΊΑ ξεκίνησε με το ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΜΟΝΊΑ, συνέχισε με την Τοπική εφημερίδα “ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ”, που μετονομάσθηκε ΑΡΜΟΝΊΑ.

Πήρε άδεια τηλεοπτικού σταθμού με την ονομασία ΑΡΜΟΝΙΑ Μη Κερδοσκοπική, μη Κυβερνητική Οργάνωση με Σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ και την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. Σήμερα, η Ηλεκτρονική Εφημερίδα ΑΡΜΟΝΊΑ https://armonia-media.gr/, υποστηρίζεται από 2 Σελίδες στο FaceBook:

1) Μαζί με Αρμονία στον όμορφο κόσμο μας, https://www.facebook.com/MazimeArmoniastonOmorfoKosmo με 111.439 άτομα δήλωσαν ότι τους αρέσει & 111.425 άτομα να ακολουθούν.

2) Ελεύθερη Φωνή https://www.facebook.com/Elefterifoni 21.371 άτομα δήλωσαν ότι τους αρέσει 21.942 άτομα να ακολουθούν, (σύμφωνα με τα μηνιαία στατιστικά από Facebook & Google Analytics).

Δάσκαλοι μας στη δημοσιογραφία ήταν οι αείμνηστοι: Γιώργιος Μιχαηλίδης-Νουάρος πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, Ειρήνη Μοσκόβη, Ανδρέας Λεντάκης,  Σωτήρης Αγαπητίδης, Γιάννης Μοσκόβης, Βασίλης Μοσκόβης, Βάσος Βαρίκας, Ευρυδίκη Βαρίκα (με τα Συγγραφικά τους έργα και την αφιλοκερδή τους προσφορά).

Δημοσιογραφικά: Τα άρθρα μας αλιεύονται  από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν εκφράζουν την θέση μας. 
Τα άρθρα περί υγείας έχουν μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και ΟΧΙ την παροχή ιατρικής συμβουλής. Πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε θεραπείας, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή άλλον φορέα παροχής υπηρεσιών υγείας.

Τελευταία ενημέρωση αυτής της σελίδας “Ποιοι Είμαστε”, έγινε στις 05.06.2022