Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟ καθαρισμός του βρόμικου φούρνου σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολος από...

Ο καθαρισμός του βρόμικου φούρνου σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολος από ότι με αυτό το κόλπο!

Πολλοί από εμάς χρησιμοποιούν το φούρνο σε καθημερινή βάση. Η προετοιμασία λιπαρών τροφών, μπορεί γρήγορα να προκαλέσει συσσώρευση βρομιάς ,στα περίφημα εξαιρετικά δύσκολα στο να καθαριστούν ράφια του φούρνου. Αυτή η περιοχή λόγω της δυσκολίας στο καθάρισμα, συχνά παραμελείται , πράγμα που σημαίνει ότι όταν φτάσετε στο σημείο να θελήσετε να το κάνετε, θα είναι πολύ δύσκολο να την κάνετε αστραφτερή όπως και πριν!

Φανταστείτε πόσο δύσκολος θα πρέπει να είναι ο καθαρισμός των επαγγελματικών φούρνων στις κουζίνες εστιατορίων!

Σίγουρα όμως, θα υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να το κάνετε, χωρίς να τρίβετε ώρες ατελείωτες. Ενώ μπορείτε σίγουρα να χρησιμοποιήσετε ακριβά προϊόντα καθαρισμού, υπάρχει και ένας πολύ φθηνότερος και λιγότερο κουραστικός τρόπος για να καθαρίσετε τα ράφια του φούρνου σας, με λίγα μόνο βήματα.

Αυτό το κόλπο είναι εξαιρετικά εύκολο!

Θα χρειαστείτε μια μπανιέρα ή ένα μεγάλο δοχείο, στο οποίο θα μπορέσετε να τοποθετήσετε τη σχάρα του φούρνου για να τη μουλιάσετε.

Βάλτε μαντηλάκια στεγνωτηρίου στο κάτω μέρος της μπανιέρας, τοποθετήστε τη σχάρα πάνω τους και γεμίστε τη μπανιέρα με ζεστό νερό μέχρι να καλυφθεί η σχάρα.

Προσθέστε μισό φλιτζάνι απορρυπαντικό πιάτων και αφήστε το ράφι να μουλιάσει όλη τη νύχτα. Τα μαντηλάκια στεγνωτηρίου βοηθούν στη διάσπαση του δεσμού μεταξύ της βρομιάς και της σχάρας του φούρνου, χάρη στην απαλότητα του υφάσματος και τις αντιστατικές τους ιδιότητες. Θα μπορέσετε έτσι το επόμενο πρωί να σκουπίσετε το ράφι με ευκολία!

>

ΑΡΜΟΝΙΑ

Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

Τελευταία αρθρα