Υλικά
- 200 γρ. ταχίνι
- 200 γρ. κρέμα καρύδας (συνήθως τη βρίσκουμε σε κονσέρβα, στα ράφια με τις πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής ή στα έθνικ τρόφιμα – έχει περισσότερα λιπαρά από το γάλα καρύδας που βρίσκουμε στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ)
- 100 γρ. άχνη ζάχαρη
- 150 γρ. κουβερτούρα με 50-55% κακάο, λιωμένη
- 4-5 κουτ. σούπας νιφάδες καρύδας ή τριμμένο ινδοκάρυδο, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Διαδικασία
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κρέμα καρύδας με το ταχίνι, την άχνη και τη λιωμένη κουβερτούρα μέχρι να γίνει ένα τέλεια ομογενοποιημένο μείγμα. Μοιράζουμε σε μπολ και σερβίρουμε. Γαρνίρουμε με νιφάδες καρύδας.
Μυστικό: Η κρέμα διατηρείται και εκτός ψυγείου.