ΥΛΙΚΑ
2 ποτ του νερού χυμό πορτοκαλιού
1 ποτ του νερού λάδι ελαφρύ
1 ποτ του νερού ζάχαρη
1 1/2 κούπα αμύγδαλα ψίχα περασμένα από το μουλτι
2 ποτ του νερού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 ποτ του νερού σιμιγδάλι ότι έχετε
1 κουτ του γλυκού μαγειρική σόδα
1κουτ του γλυκού κανέλα
1/2 κουτ του γλυκού και λίγο λιγότερο γαρίφαλο
1 φακελάκι μπεικιν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκανίτσα χτυπάμε το λάδι με την ζάχαρη διαλύουμε την σόδα μέσα στο πρώτο ποτήρι χυμό και ρίχνουμε μέσα,ρίχνουμε τα αμύγδαλα που τα έχουμε κάνει ψίχα στο μπλέντερ την κανέλα, το γαρίφαλο, το μπεικιν, το σιμιγδάλι, το αλεύρι…λαδώνουμε ένα ταψάκι μεσαίο ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε στους 17Ο για 6Ο λεπτά.!!
ΠΗΓΗ:sintagoulis.gr