111,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021
111,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠαίκτης του Nomads ήταν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο του Παπαμιχαήλ...

Παίκτης του Nomads ήταν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο του Παπαμιχαήλ στη «Νεράιδα και το Παληκάρι»

Η ΒroadwayShow Productions, παρουσιάζει 50 χρόνια μετά, την ανεπανάληπτη αισθηματική κωμωδία της FINOS FILMS, η «Η Νεράιδα και το Παληκάρι» για πρώτη φορά στο θέατρο σε διασκευή –σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη και τους Μαρία Κορινθίου και Παναγιώτη Πετράκη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ποιος όμως ήταν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο του Παληκαριού;
Ο λόγος για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε στο Πρωινό την Παρασκευή είχε δεχτεί την πρόταση του Γιώργου Βάλαρη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της παράστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος άργησε ωστόσο να απαντήσει και έτσι επιλέχτηκε ο Παναγιώτης Πετράκης.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
>

ΑΡΜΟΝΙΑ Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος

Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί (ή ξεραθεί)!

Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

****************************************** ΑΡΜΟΝΙΑ Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές (Γραφείο Πρωθυπουργού, Υπουργών, Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, στα Ελληνικά & Παγκόσμια ΜΜΕ, κλπ.) και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της ΑΡΜΟΝΙΑ, ή των Συντακτών της...

Most Popular

Recent Comments