Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΕπικαιρότηταΖέτα Μακρυπούλια: Ήταν ένας πόλεμος που δεν μπορούσα να νικήσω με τίποτα

    Ζέτα Μακρυπούλια: Ήταν ένας πόλεμος που δεν μπορούσα να νικήσω με τίποτα

    Η Ζέτα Μακρυπούλια δίνει σπάνια συνεντεύξεις και σε επιλεγμένα πρόσωπα. Αν αναρωτιέστε το λόγ… Η παρουσιάστρια – ηθοποιός στο παρελθόν ένιωσε «παγιδευμένη» από τα media και τους δημοσιογράφους, δέχτηκε έντονη κριτική και ένιωσε πως δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ο εαυτός της.

    Η γνώμη του κόσμου την αφορούσε ιδιαιτέρως γιατί έτσι είχε μεγαλώσει.

    «Η εικόνα είναι μια παγίδα στην οποία λίγο ή πολύ πέφτουμε όλοι. Μεγάλωσα σε μια λαϊκή οικογένεια, με το άγχος τού τι θα πει ο κόσμος. Οι γονείς μου ήρθαν σε νεαρή ηλικία στην Αθήνα από το χωριό και έφεραν μαζί τους κατάλοιπα αυτής της νοοτροπίας, που ήταν εντονότερη κατά το παρελθόν. Τη μετέδωσαν και σ’ εμένα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να την αποβάλω. Και, για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν έχω καταφέρει να απαλλαγώ εντελώς από αυτήν. Χρειάζεται καθημερινή άσκηση. Προσπαθώ να βάζω τον εαυτό μου σε μια συνθήκη αρμονίας: μόλις το μυαλό μου πάει στο τι θα πουν οι άλλοι, είναι σαν να βγαίνω από το κορμί μου και να γίνομαι παρατηρήτρια του εαυτού μου. Λέω: Ζέτα, αυτό είναι παλιό, δεν το χρειάζεσαι. Έτσι κάνω αυτό που πραγματικά θέλω», είπε στην Τασούλα Επτακοίλη στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Κ» της Καθημερινής.

    Πού αποδίδει όμως την έντονη κριτική που έχει δεχτεί από τα μίντια που κάποιες φορές ίσως έφτανε και στα όρια του bullying;

    «Σε αυτό θα ήθελα να απαντήσετε εσείς, γιατί καμιά φορά οι άλλοι βλέπουν πιο καθαρά τα λάθη μας από εμάς τους ίδιους. Πείτε μου τι δεν έκανα σωστά, σε τι έχω ενοχλήσει; Μπήκα σ’ αυτή τη δουλειά στα δεκατρία μου, συμμετέχοντας σε μια διαφήμιση. Η μία έφερε την άλλη, έτσι προέκυψε η πρώτη μου εκπομπή και σιγά σιγά φτάσαμε στο σήμερα. Είχα παντελή άγνοια για τον χώρο της σόουμπιζ. Ένα κορίτσι σ’ αυτή την ηλικία δεν έχει προλάβει καν να χτίσει την προσωπικότητά του. Ήμουν απόμακρη και φοβισμένη. Όταν έγινα λίγο πιο γνωστή και άρχισαν να ασχολούνται κυρίως με την προσωπική μου ζωή, έκανα ό,τι μπορούσα ώστε να τη διαφυλάξω», είπε.

    Η Ζέτα Μακρυπούλια απάντησε και σε όσους ισχυρίζονται πως όποιος θέλει να κρυφτεί μπορεί. «Δεν είναι τόσο εύκολο, πιστέψτε με. Με τον σύντροφό μου δεν κάνουμε δημόσιες εμφανίσεις – πέρα από το να πάμε μαζί σε μια πρεμιέρα, για παράδειγμα. Στις συνεντεύξεις πάντα έβαζα όρο να μην υπάρξει ερώτηση για τα προσωπικά μου. Και κάποιοι συνάδελφοί σας πήγαιναν πλαγίως. Με ρωτούσαν την άποψή μου για τις σχέσεις ή για τον έρωτα, για παράδειγμα, και μετά έβλεπα τίτλους προσαρμοσμένους στη δική μου ζωή. Ήταν ένας πόλεμος στον οποίο δεν μπορούσα με τίποτα να νικήσω. Οπότε έχω πια σχεδόν κόψει τις συνεντεύξεις, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, όπως η δική σας».

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα