Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Περισσότερα
    ΑρχικήΜόδαΑνοιξιάτικα πανωφόρια και fashion tips για τέλειους συνδυασμούς

    Ανοιξιάτικα πανωφόρια και fashion tips για τέλειους συνδυασμούς

    Τώρα που ο καιρός σιγά σιγά ανοίγει και αφήνουμε πίσω μας τις κρύες μέρες του Χειμώνα, τα χοντρά παλτό και τα φουσκωτά μπουφάν δίνουν την θέση τους στα ελαφριά και εξίσου όμορφα ανοιξιάτικα πανωφόρια. Πρόκειται για τις ζακέτες, τα σακάκια και τα jackets που προσφέρουν την ζεστασιά που χρειαζόμαστε αυτή την εποχή του χρόνου. Επίσης αγαπημένη επιλογή αυτή την περίοδο είναι και οι καμπαρντίνες ή τα ελαφριά παλτό – μαντό που ολοκληρώνουν την εμφάνιση μας προσθέτοντας όμορφο στυλ σε κάθε ντύσιμο.

    Στα καταστήματα ρούχων θα δούμε δεκάδες διαφορετικά σχέδια σε ανοιξιάτικα μπουφάν, αλλά και πανωφόρια που καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις. Κάποια είναι κατάλληλα για casual και αθλητικό στυλ ντυσίματος, ενώ υπάρχουν και τα ιδανικά για τις επίσημες ή βραδινές μας εμφανίσεις.

    Ποια είναι όμως τα απαραίτητα πανωφόρια που πρέπει να έχει μια ανοιξιάτικη γυναικεία ντουλάπα;

    Οι προτάσεις του Beaute την Κυριακή που ακολουθούν, βασίζονται στις κορυφαίες τάσεις της μόδας για την Άνοιξη 2019. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά και ας πάρουμε ιδέες για τέλειους συνδυασμούς με ανοιξιάτικα πανωφόρια!

    Γυναικείες ανοιξιάτικες ζακέτες

    Οι ζακέτες είναι ένα από τα must have κομμάτια της γυναικείας ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας. Μπορούν να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις ανάλογα με το στυλ τους και να συνδυαστούν με όλα τα ρούχα.

    Μπορεί οι λεπτές πλεκτές ζακέτες να είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό, ωστόσο δεν είναι και οι μοναδικές. Υπάρχουν το ίδιο όμορφες και ευκολοφόρετες βαμβακερές, φούτερ, σατέν και τύπου κιμονό ζακέτες που μπορούν να ολοκληρώσουν το ανοιξιάτικο ντύσιμο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

    Επιλέγοντας το ιδανικό για τον σωματότυπο μας μήκος ανάμεσα στις μακριές, κοντές ή κανονικές ζακέτες και φορώντας το τόσο με παντελόνι, όσο και με φόρεμα ή φούστα, μπορούν να ολοκληρώσουν εκπληκτικά ανοιξιάτικα ντυσίματα.

    Ανακαλύψτε περισσότερα μυστικά για το πως να γορέσετε μια πλεκτή ζακλετα.

    Σακάκια για την Άνοιξη

    Ένα ακόμη πολύ δημοφιλές ανοιξιάτικο πανωφόρι που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και προσθέτει υπέροχο κομψό στυλ στο ντύσιμο κάθε γυναίκας είναι το σακάκι. Μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και είναι ένα διαχρονικό κομμάτι.

    Υπάρχουν σακάκια απλά και καθημερινά με κλασσικό μεσάτο κόψιμο σε ποικιλία χρωμάτων και print που μπορούν να συνδυαστούν τόσο με το τζιν, δημιουργώντας ένα casual chic ανοιξιάτικο σύνολο, όσο και με παντελόνι, φούστα ή φόρεμα, κάνοντας πιο κομψά και επαγγελματικά ντυσίματα γραφείου.

    Εξίσου όμως δημοφιλή είναι και τα oversized ή μακριά σακάκια που δημιουργούν ένα πιο ξεχωριστό στυλ σε μια γυναίκα. Ακόμη και αυτό το σχέδιο στο σακάκι μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, αρκεί να συνδυάζεται αρμονικά με τα υπόλοιπα κομμάτια του συνόλου. Βέβαια ας μην ξεχνάμε και τα αμάνικα γιλέκο τύπου blazer που είναι ιδανικά για την Άνοιξη.

    >

    ΑΡΜΟΝΙΑ

    Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί, ή ξεραθεί!

    Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

    Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

    ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

    ****************************************** "ΑΡΜΟΝΙΑ" Ομάδα Ενεργών Πολιτών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών "ΑΡΜΟΝΙΑ", ή των Συντακτών της...

    Τελευταία αρθρα