111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022
111,529ΥποστηρικτέςΚάντε Like
ΑρχικήΧρήσιμες συμβουλέςΕίναι το δέρμα σας γεμάτο με σημάδια γήρανσης; Δείτε μια συμβουλή...

Είναι το δέρμα σας γεμάτο με σημάδια γήρανσης; Δείτε μια συμβουλή να εξαφανιστούν

Είναι το δέρμα σας γεμάτο με σημάδια γήρανσης; Κάντε τα να εξαφανιστούν ακολουθώντας αυτή την συμβουλή!

Έχετε σημάδια γήρανσης;

Με την πάροδο του χρόνου η εμφάνιση μας αλλάζει. Οι ρυτίδες αλλά και σημάδια γήρανσης κάνουν την εμφάνιση τους σε διάφορα σημεία του σώματος μας. Αυτά τα σημάδια ή αλλιώς κηλίδες εμφανίζονται συνήθως στο πρόσωπο, στα πόδια, στα χέρια, στους ώμους αλλά και αλλού.

Αυτά τα σημάδια της γήρανσης αποτελούν μια μορφή υπερχρωματισμού του δέρματος.

Υπερχρωματισμός

Αυτή η πάθηση, που είναι αρκετά συχνή, προκαλείται από μεγάλη ποσότητα μελανίνης , η οποία είναι μια χρωστική ουσία του δέρματος και η οποία ευθύνεται για τα σκούρα σημάδια αλλά και διαφορετικές αποχρώσεις στο δέρμα. Δεν είναι μια επικίνδυνη πάθηση αλλά θέλει προσοχή. Καλό θα ήταν να απευθυνθείτε σε έναν γιατρό σε περίπτωση που:

  • Μερικά σημάδια γίνονται πιο έντονα από άλλα
  • Παρατηρείτε έναν πιο έντονο κύκλο γύρω από τα σημάδια
  • Το μέγεθος τους αυξάνει και αρχίζουν να κοκκινίζουν

Πάρτε ενα κρεμμύδι

Γνωρίζατε ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε κάτι που έχετε στο σπίτι σας για να απομακρύνετε αυτές τις κηλίδες; Το πιο πιθανό είναι να έχετε σπίτι σας και τα δύο πράγματα που θα χρειαστείτε: ένα κρεμμύδι και ξύδι από μηλίτη. Είναι αποδεδειγμένο ότι ο χυμός από κρεμμύδι βοηθάει στην απομάκρυνση αυτών των σημαδιών. Στην συνέχεια το ξύδι από μηλίτη βοηθάει έτσι ώστε να απομακρύνετε τις νεκρές στρώσεις δέρματος.

Χρησιμοποιώντας αυτά τα δύο θεραπευτικά συστατικά μπορείτε να δώσετε στο δέρμα σας μια φρέσκια εμφάνιση και να απομακρύνετε τα σημάδια με πολύ εύκολο τρόπο! Κάντε ένα κρεμμύδι πολτό. Στην συνέχεια αδειάστε  τον πολτό σε ένα βαμβακερό ύφασμα ή σε ένα κόσκινο. Αναμείξτε τον χυμό από το κρεμμύδι μ ε το ξύδι από μηλίτη και απλώστε το στα σκούρα σημάδια. Κάντε την ίδια διαδικασία κάθε μέρα για λίγες εβδομάδες και θα δείτε ότι τα σημάδια θα εξασθενήσουν!

Πηγή: Plusrubriek.nl

- Advertisment -
>

ΑΡΜΟΝΙΑ Ομάδα  Εθελοντών

Όταν και το τελευταίο δένδρο καεί (ή ξεραθεί)!

Όταν και το τελευταίο ποτάμι μολυνθεί!,

Όταν και το τελευταίο ψάρι πεθάνει!,

ΤΟΤΕ Θα μάθουμε ΟΤΙ Τα λεφτά δεν τρώγονται!!!

****************************************** ΑΡΜΟΝΙΑ Ομάδα Εθελοντών ******************************************* Τα άρθρα μας αλιεύονται από αξιόπιστες πηγές (Γραφείο Πρωθυπουργού, Υπουργών, Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, στα Ελληνικά & Παγκόσμια ΜΜΕ, κλπ.) και σκοπό έχουν την ενημέρωση των επισκεπτών μας. Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν τη θέση της Ομάδας Εθελοντών ΑΡΜΟΝΙΑ , ή των Συντακτών της...

Πιο δημοφιλή